Bæredygtige firmagaver og personalegaver i flot design og af uovertruffen høj kvalitet. Hos os finder du exceptionelle og unikke håndlavede designer tasker og accessories, lavet af smarte genanvendte materialer, såsom brugte brandslanger og sejldug. Alt er produceret med omtanke for mennesker og miljø.

[vc_button2 title=”Modtag et uforpligtende tilbud” size=”xs” style=”square” align=”left” text_color=”#ffffff” bg_color=”#3b71c6″ link=”url:%23tilbud|title:Eksklusive%20b%C3%A6redygtige%20firmagaver%20og%20personalegaver%20formular|”]

Giv dine kunder eller dit personale en helt speciel firmagave

Er din virksomhed eller institution interesseret i bæredygtighed og miljø og søger du firmagaver eller personalegaver, der passer til jeres idégrundlag? Så kan Redecycle hjælpe dig med at overraske dine kunder eller dit personale, med en helt speciel og uovertruffen firmagave.

Vi ville gerne give en julegave til vores Advisory Board, som gav mening og fortalte en historie i forhold til det arbejde, vi laver. Derfor valgte vi at forære dem et iPhone etui fra Elvis & Kresse, lavet af brugte brandslanger og faldskærmssilke. Og gaverne har vakt stor begejstring: fin udførelse og sjovere og mere interessant end et par flasker vin. Der er noget at vise frem og fortælle om.
– Sara Vergo, Center for Bæredygtigt Byggeri i Næstved Kommune

Redecycle kan levere alle varer, du ser i vores netbutik, som eksklusive bæredygtige firmagaver i større eller mindre antal. Vi leverer til virksomheder, kommuner og andre offentlige institutioner.

Hvis du er interesseret i at bestille et større antal, kan vi tilbyde rabat. Nogle af varene bliver lavet på bestilling, så husk at kontakte os i god tid. Individuel indpakning af firmagaverne er selvfølgelig en mulighed.

Til offentlige institutioner, og andre virksomheder som ønsker det, sender vi selvfølgelig en elektronisk EAN faktura.

Læs mere om: Regler om gaver til dit personale på skat.dk.

Firmagaver til jubilæum, fødselsdag og bryllup

Det er selvfølgelig også muligt at bestille et produkt enkeltvis, som lejlighedsgaver, eksempelvis i forbindelse med jubilæum, fødselsdag, bryllup og lignende. Eller du kan give et Redecycle gavekort med en påtrykt personlig hilsen fra din virksomhed.

Gavekort med personlig hilsen og eget logo

Giv dine kunder eller dit personal et flot bæredygtigt Redecycle gavekort. På den måde giver du præcist det, som dine kunder eller dit personale helst vil have, fordi de selv kan vælge deres firmagave mellem alle bæredygtige varer i vores netbutik. Gavekort kan være på hvilket som helst beløb og kan blive påtrykt en personlig hilsen og eventuelt jeres eget logo.

[text_block title=”Modtag et uforpligtende tilbud”]Send en e-mail i dag til info@redecycle.dk med henblik på en nærmere drøftelse af dine ønsker, så vi kan lave et konkret uforpligtende tilbud til dig. Eller udfyld formularen:
[separator][/separator]

[/text_block]

Bæredygtige firmagaver og personalegaver med miljøet i tankerne

Alle produkter er designet og håndlavet i Europa, og er lavet af smarte genanvendte og bæredygtige materialer. Når du giver en bæredygtig firmagave fra Redecycle, er din virksomhed med til at støtte lokale europæiske designere, økonomier og samfund. Derudover vil din firmagave blive værdsat og husket længere.

Hvorfor firmagaver og personalegaver fra Redecycle?

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_toggle title=”Modtageren vil sætte pris på en bæredygtig gave” open=”false”]Dine kunder og dit personale vil sætte stor pris på en speciel og unik bæredygtig firmagave, håndlavet i Europa af smarte genanvendte materialer. Dit valg af en bæredygtig firmagave vil blive værdsat og husket, i modsætning til en masseproduceret firmagave lavet i Kina, som hurtig vil blive glemt. Alle varer er produceret af genanvendte materialer med omtanke for menneske og miljø. Dit firma støtter ikke kun miljøet, men også små lokale europæiske samfund.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Du får rabat ved større antal” open=”false”]Hvis du bestiller et større antal af et produkt, kan vi tilbyde rabat. Kontakt os i dag på info@redecycle.dk og modtag et konkret tilbud.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Du får gratis fragt i Danmark” open=”false”]Vi leverer gratis til alle virksomheder og institutioner i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).[/vc_toggle][vc_toggle title=”Du modtager en elektronisk EAN faktura” open=”false”]Vi sender en elektronisk EAN faktura til offentlige institutioner, men selvfølgelig også til virksomheder som ønsker det.[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row]

Vi tror på bæredygtige produkter og genbrug af materialer

Redecycle tror på genbrug af materialer og det at drive forretning på en bæredygtig måde. Når vi søger efter nye brands og produkter til vores netbutik, foretrækker vi firmaer, der er bevidste om den sociale og økonomiske effekt, deres virksomhed har på det lokale samfund. Der udover ser vi gerne at designere benytter sig af bæredygtige produktions metoder, har overenskomstmæssige lønninger til deres medarbejdere og hvor sikkerheden er i orden.

Ideer til firmagaver og personalegaver

Vi kan levere alle varer, du ser i vores netbutik. Herunder ser du et udvalg af vores produkter:
[separator top_space=”0px” bottom_space=”20px”]
[vc_row][vc_column width=”1/1″][products_mixed layout=”listing” orderby=”title” order=”asc” ids=”3159,1178,1188,2714,1169,1332,3120,3193,2683,3004,1214,1326″][/vc_column][/vc_row]