Vi støtter lokale europæiske designere, økonomier og samfund

Redecycle sælger håndlavede designer tasker og accessories lavet af smarte genanvendte materialer. Alle produkter er håndlavet af europæiske designere og fremstillet af genanvendte materialer af høj kvalitet. Hver enkelt produkt er unikt!

Vi tror på genbrug af materialer og det at drive forretning på en bæredygtig måde. Men ikke kun det, når vi vælger brands og produkter til vores webshop, foretrækker vi mærker, hvor hele firmaet har bevidsthed om de sociale og økonomiske virkninger af deres virksomhed og produktions metoder, ordentlige lønninger og sikre steder at arbejde.

Alle produkter er designet og håndlavet i Europa. Så når du køber hos os bliver du ikke kun ejer af et smart one-of-a-kind håndlavet taske eller accessory, men du støtter også lokale europæiske designere, økonomier og samfund.

Det du køber, siger meget om hvem du er og hvad du synes om den verden, vi lever i. Vi håber, vi kan inspirere dig til at træffe bedre valg. Med små skridt, kan vi hjælpe hinanden med at gøre denne verden bare en lille smule bedre.

Redecycle er et lille dansk familie firma fra Horsens der drives af Erik Petersen (distribution manager og dansk kontaktperson), Hanne Thomsen Petersen (økonomichef) og Carsten Lund Thomsen (hjemmeside, markedsføring og international kontaktperson).