Alle produkterne er lavet af meget slidstærke materialer. Du vil kunnen have glæde af dit produkt i meget langt til hvis du plejer produkterne på den korrekte måde. Følg anvisningerne for det materiale dit produkt er lavet af eller for det specifikke brand.

Tasker med lynlås

Hvis din taske har en lynlås lukning i  det store rum, anbefaler vi , at du lader det stå åbent når den ikke er i brug, for eksempel om natten. Dette forhindrer tasken i at få en lugt af gummi.

Elvis & Kresse produkter

Rengøring: Elvis & Kresse produkterne kan rengøres med en fugtig klud og et almindeligt rengøringsmiddel. Bemærk: Må ikke vaskes i vaskemaskine, herved bortfalder din reklamationsret.

Feuerwear produkter

Rengøring: Feuerwear produkterne kan rengøres med en fugtig klud og et almindeligt rengøringsmiddel. Hvis produktet er meget beskidt, kan du vaske det i vaskemaskinen. Temperaturen skal indstilles på maksimalt 30 ℃ og må ikke centrifugeres. Produktet må ikke komme i tørretumbler. Centrifugering og tørring i tørretumbleren kan beskadige sømmene og garantien vil bortfalde.

Trevler: De trevler der opstår i produktionsprocessen skaber det brugte look der er en del af Feuerwear designet. Trevlerne vil stoppe ved sømmen.

Cykel slanger, traktor slanger og presenninger

Hvis din taske eller tilbehør bliver snavset, kan du vaske det med en svamp eller klud med lidt almindeligt rengøringsmiddel. Tørres derefter af med en fugtig klud skyllet i rent varmt vand. Indersiden af tasken kan du blot støvsuge. Bemærk: Må ikke vaskes i vaskemaskine, herved bortfalder garantien.

Gummimateriale kan pudses med silicone baseret hvid/transparant skocreme. Der må ikke bruges olie eller fedt baserede produkter.

Bemærk: Produkter af cykelslanger kan smitte af på visse hårde materialer som bordplader, regnfrakker og tøj med hvide og beige farver. Dette er karakteristisk for alle gummimaterialer.

Sidst opdateret: Maj 2017