Denne side er et supplement til § 6 (Returnering af varer) i vores Vilkår og betingelser.

Dine rettigheder for returnering af varer

Når du køber varer hos Redecycle har du altid 14 dages fuld returret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Vi betaler returportoen!

Når produkter er returneret inden for 14 dage og i ubrugt stand, refunderer vi varens salgspris, som anført på fakturaen (afgifter, forsendelsesomkostninger og andre udgifter undtaget).

Beløbet vil blive tilbagebetalt på samme måde som den oprindelige betaling blev foretaget. Vi er ikke ansvarlige for returnerede varer som ikke ankommer hos os og vil i sådanne tilfælde ikke refundere pengene.

Instruktioner for returforsendelse af varer

 1. Inden du returnerer en vare, beder vi dig sende en e- mail til kundeservice@redecycle.dk med angivelse af din begrundelse for at returnere varen:
  • Hvis varen returneres inden for 14 dage, behøver du kun at angive “returret”,
   men vi vil sætte pris på hvis du nævner grunden, så vi kan forbedre vores tjenester og de produkter vi fører.
  • Hvis vi har sendt dig en forkert vare eller hvis en vare har en fejl, så beskriv problemet.
 2. Send varerne i den originale emballage eller brug emballage af samme kvalitet.
 3. Vedlæg en kopi af fakturaen.
 4. Vi betaler portoen, så send pakken som modtageren betaler portoen.
 5. Sende varerne til:
  Redecycle
  Hanstedvej 1
  8700 Horsens

Varer refunderes ikke hvis de forsvinder under returforsendelse.

Der kan gå op til 14 dage fra det tidspunkt, vi har modtaget din returnerede varer, til du har modtaget pengene. Beløbet vil blive tilbagebetalt på samme måde som den oprindelige betaling. Eksempler: Hvis du har betalt med kreditkort, vil vi refundere direkte til dit kreditkort; hvis du betalt med PayPal, vil vi refundere direkte til din PayPal-konto.

Har du modtaget en forkert eller defekt vare?

Hvis den vare, du har modtaget en defekt vare, refundere vi selvfølgelig varens salgspris og de oprindelige forsendelsesomkostninger. Har du modtaget en forkert vare du ikke har bestilt, bytter vi selvefølgelig varen uden extra omkostninger for dig.

Mangelfulde eller forkerte varer skal returneres inden for 14 dage efter du har modtaget varen, ellers kan du miste din ret til en tilbagebetaling.

Returnering under reklamationsret

I tilfælde af at en vare går i stykker på grund af en produktions fejl, har du ret til at vælge et lignende produkt i bytte, anmode om refusion af prisen eller til at anmode om en prisnedsættelse inden for 24 måneder fra købs (faktura) dato. Alle krav og anmodninger om reklamationsret skal bekræftes i en e-mail med os.

Afviste returforsendelser

Uanset om du returnerer en vare inden for dine 14 dages returret eller på grund af en forkert eller defekt vare, vil vi afvise din forsendelse i følgende tilfælde:

Ligeledes vil vi afvise returnerede varer, hvis de viser tegn på skader eller forandringer du selv har lavet, såsom:

Sidst opdateret: Maj 2017

Se også vores Vilkår og betingelser og vores information om Beskyttelse af personlige oplysninger.