SSL Security Certificate

Betalingssiderne og alle andere sider på www.redecycle.dk er beskyttet med et SSL Security Certificate fra GeoTrust RapidSSL

Før du intaster dine kreditkort informationer, check at der er en hængelås øverst i din browser som angiver at siden er sikker og at web adressen starter med:

https://www.redecycle.dk

Yourpay er vores tjenesteydbyder af kreditkort betalinger

Redecycle gør brug af Yourpay som vores udbyder af kreditkort betalingstjenester. Yourpay giver os mulighed for at tilbyde de kreditkort der ses i vores webshop. På denne måde kan du foretage dine online betaling på www.redecycle.dk på en sikker og forsvarlig måde. Yourpay er kun ansvarlig for håndtering of afhandling af din online betaling, de har ikke nogen indflydelse på levering af dine online bestilte produkter og tjenester. Yourpay er et dansk firma.

Du bliver på www.redecycle.dk når du betaler med kreditkort. Bemærk at vi ikke gemmer kreditkort oplysninger på vores vores web-server. Kreditkort informationer bliver kun gemt på den sikre og beskyttede Yourpay web-server.

PayPal betalinger udført direkte af PayPal

Når du betaler med PayPal forlader du www.redecycle.dk for at udføre betalingen. Efter at betalingen er udført bliver du tilbageført til www.redecycle.dk.

Direkte bankoverførsel

Du er også velkommen til at betale direkte til vores bankkonto. Benyt venligst dit ordre ID som betalingsreference. Din ordre vil ikke blive sendt, før betalingen er godkendt på vores konto. Du modtager vores kontooplysninger per e-mail når du har bestilt. Vælg Direkte bankoverførsel på betalingssiden.

Se også vores Vilkår og betingelser og vores side om Levering og fragt.

Sidst opdateret: Maj 2017