Se også: Beskyttelse af personlige oplysninger og Returnering af varer

§ 1 – Generelt
(1) De følgende vilkår og betingelser gælder salg fra Redecycle (os) og køber (du). Eventuelle vilkår og betingelser, som du foreslår eller gør indsigelse mod, er underlagt vores skriftlige samtykke (brev eller e- mail). Ved at placere en ordre hos os, forventes det at du har læst, forstået og accepteret vores Vilkår og betingelser. Hvis du er utilfreds med ethvert aspekt af vores vilkår og betingelser, bedes du kontakte os inden du afgiver en ordre.

(2) Vi forbeholder os ret til at tilføje , slette eller ændre disse vilkår og betingelser uden forudgående skriftlig varsel til enhver tid, efter vores eget skøn.

§ 2 – kontrakt
(1) Ordrer er kun muligt gennem Redecycle’s hjemmesider. Så snart du har udfyldt bestillingsformularen og bekræftet din bestilling ved at trykke på “Bekræft ordre” nederst på siden, er kontrakten mellem dig og os etableret i overensstemmelse med betingelserne nedenfor (Priser, forsendelse osv.) og de nævnte returvare betingelser uden en separat bekræftelse fra os . Når du klikker på “bekræft ordre” accepterer du vores vilkår og betingelser og vores returvare betingelser.

(2) De placerede ordrer og valgte forhold er repræsentative for leveringen af ​​produkterne. De priser og betingelser der er vist på det tidspunkt, du har afgivet ordren og klikket på  “bekræft ordre” er gældende.

(3 ) Størrelsen på en ordre er begrænset til maksimalt 5 produkter pr ordre. Vi forbeholder os ret til at afvise eller annullere ordrer over denne størrelse og du vil få en separat meddelelse ved udøvelsen af denne ret. Hvis du ønsker at placere en ordre på et højere volumen eller til kommerciel distribution, bedes du kontakte vores kundeservice. I tilfælde af manglende information , store ordrer eller høje satser for ordrer kortsigtet forbeholder vi os retten til at afvise eller annullere din ordre .

(4) Når du bestiller varer, anerkender du også at det er til privat brug og ikke til kommerciel brug. Videresalg af købte varer til et kommercielt formål er forbudt.

(5) Vi vil påberåbe os krænkelse af varemærkerettigheder sammen med det berørte brand.

(6) For helt specielle varer, for eksempel helt specielle farver, er begrænset til maksimalt 1 vare per kunde. Vi forbeholder os retten til at afvise eller annullere ordrer over dette antal. Du får en separat meddelelse om udøvelsen af ​​denne ret.

§ 3 – Farver af varerne
(1) Bemærk, at mens vi har forsøgt at gengive farverne på varene, vil de faktiske farver du ser, afhænge af din skærm og derfor kan de afvige fra den originale farve. Hvis du skulle have et problem, spørgsmål eller bekymring, bedes du kontakte vores kundeservice.

(2) Endvidere bedes du være opmærksom på, at varerne er lavet af genanvente materialer. Der kan derfor forekomme uligheder i materiale og farve.

§ 4 – Priser og betaling
(1) Redecycle er registreret i Danmark og vores produkter er afsendt fra Danmark, så derfor er momsen efter gældende regler i Danmark. De angivne priser i vores online shop inkluderer 25% dansk moms for varer, der afsendes inden for Den Europæiske Union. Hvis varerne er afsendt uden for EU, er de samme priser gældende, men de omfatter ikke nogen moms. Bemærk venligst, at leverancer udenfor EU kan told og andre gebyrer forekomme.

(2) Vi gør brug af Braintree som vores udbyder af betalingstjenester. Læs mere på vores side om Sikker online betalinger og herunder accepteres Paypal, Visa og MasterCard.

(3) Den samlede pris for dine bestilte varer incl. shipping gebyrer, som vises på hjemmesiden, vil blive opkrævet på den valgte betalingsmetode ved kassen.

(4) Vi kan uden varsel ændre priserne på produkter og for forsendelse og håndtering vist på vores websites. De priser og betingelser er vist på det tidspunkt, du har afgivet ordren og bekræftet med ” bekræft bestilling” gældende for din kontrakt med os.

§ 5 – Levering, told-og importafgifter
(1) Levering af varer vil blive håndteret som beskrevet på vores Shipping og Handling siden.

(2) For leverancer til lande uden for EU kan importafgifter og andre afgifter desuden blive opkrævet. Disse skal betales af modtageren ved levering af ordren. Redecycle kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle importafgifter og andre landespecifikke afgifter på ordrer foretaget i vores webshop og anbefaler, at alle kunder gøre sig bekendt med sådanne lokale afgifter, inden du bestiller.

(3) Redecycle kan ej heller drages til ansvar for, at de lokale toldere beslutter at holde eller konfiskere genstande uanset årsag og i et sådant tilfælde vil vi ikke tilbagebetale beløbet for den pågældende vare.

§ 6 – Dine rettigheder for Returnering
Vi modtager returvarer uden begrundelse inden for 14 dage, fra den dato du har modtaget varerne. Vi betaler forsendelsesomkostningerne!

Se venligst uddybningen af denne paragraf på siden om Returnering af varer og yderligere instruktioner om, hvordan du returnerer varen.

§ 7 – Vores ret
Hvis du opgiver urigtige oplysninger om din kreditværdighed forbeholder vi os ret til at hæve kontrakten helt eller delvist.

§ 8 – Reservation af ejendomsrettigheder
Varerne forbliver vores ejendom indtil du fuldt ud har betalt enhver og alle fordringer af den ordregivende dato, herunder også de løbende poster,  hvis der er nogen.

§ 9 – Reklamationsret
(1) I tilfælde af et produkt går i stykker på grund af en produktions fejl, har du ret til at vælge et lignende produkt i bytte, anmode om en refusion eller til at anmode om en prisnedsættelse inden for 24 måneder fra købs (faktura) dato. Alle reklamationskrav, returret og retur anmodninger skal bekræftes via e-mail med os.

(2) Det er op til dig at underrette os via e-mail inden for den tidsperiode der er nævnt i § 9.  I modsat fald vil reklamationsretten tilsidesættes og resultere i et tab af dine rettigheder.

(3) Hvis behandling af et produkt er i strid med det der advares imod i Pleje af produkter, bortfalder de erklærede rettigheder i § 9 (1)  og vil resultere i tab af dine rettigheder.

(4) Andre erstatningskrav og godtgørelser er styret af bestemmelserne i dansk ret, og vi er kun ansvarlig for grov uagtsomhed og forsæt. Dette omfatter vores medarbejdere eller andre assisterende personer. Bindende rets vilkår (dvs. lov om produktansvar) påvirkes ikke.

Se venligst vores om Returpolitik under instruktioner om, hvordan du returnerer varen.

§ 10 – Sikker online betalinger
Se vores side om Sikker online betalinger.

§ 11 – Ophavsret
Alle rettigheder af varemærker, design, tekster og alle andre produkter tilhører de respektive brands og designere. Denne hjemmeside er beskyttet af copyright.  Ændringer, reproduktioner eller enhver efterligning eller kopiering er forbudt.

§ 12 – Diverse Betingelser
(1) Alle vilkår og kontrakter under denne aftale er undergivet dansk ret uden hensyntagen til internationale privatretlige regler. FN’s købelov (CISG) er udelukket. Den udpegede ret er København, Danmark, hvis det er tilladt at vælge en domtols  jurisdiktion. Dette gælder ikke for den obligatoriske lov i det land, hvor kunden har sin fælles bopæl.

(2) Hvis en bestemmelse i disse almindelige betingelser for udbud, viser sig at være helt eller delvist ugyldige, skal parterne i en kontrakt i fællesskab søge en aftale med en juridisk og økonomisk virkning, som vil være lige så tæt som muligt på den ugyldige bestemmelse.

(3) iPad ® / iPhone ® / Mac ® / Mac Air ® er varemærker tilhørende Apple Inc. , registreret i USA og andre lande .

Hvis du har forslag, klager eller spørgsmål bedes du kontakte vores Kundeservice.

Sidst opdateret: April 2015

Se også: Beskyttelse af personlige oplysninger og Returnering af varer