Spændende og unik gave til en mand eller dreng og eventyrlige piger!

Bæredygtige toilettasker lavet af genanvendt brandslange som ingen andre har. De smarte Elvis & Kresse designer toilettasker til mænd og drenge er robuste, vandtætte og bæredygtige. Toilettaskerne er fremstillet af genbrugt brandslange. Du kan vælge mellem en stor og en lille model, så du kan få den toilettaske, der passer perfekt til dine behov.

Desværre er alle toilettasker udsolgt.

Toilettaske til drenge og mænd visual Elvis & Kresse
Elvis & Kresse toilettasker til mænd og drenge er tidløse og slidfaste: Du vil have glæde af din toilettaske i mange år.


Toilettaskernes kendemærker

 • Fremstillet af genanvendt brandslange
 • Foret med genanvendt faldskærms silke
 • Vandtæt og slidstærk
 • Af uovertruffen kvalitet
 • Bæredygtige
 • Den store toilettaske har en praktisk indvendig lomme

Prøv hjemme i 14 dage

Prøv en toilettaske hjemme i 14 dage, så du virkelig kan få et indtryk af kvaliteten. Hvis du ikke er tilfreds, sender du den bare tilbage til os, vi betaler returportoen!

Elvis & Kresse designer toilettaske

Elvis & Kresse designer toilettasker til mænd og drenge. Toilettaskerne er lavet af genanvendt brandslange og foret med genanvendt faldskærms silke. Den store toilettaske har en praktisk indvendig lomme.

Denne herre toilettaske er udviklet til at beskytte dit indhold: Selve materialet er vandafvisende, hvilket gør tasken perfekt til brug i våde områder og derved det perfekte materiale til en toilettaske. Når du rejser er din kuffert også beskyttet i tilfælde af, at en flaske eller lignende går i stykker.

Toilettasken er stærk og sej og er derfor den ideale tilføjelse til dit udendørs rejse gear. Og selvfølgelig er lynlåsen også af høj kvalitet.

Både mænd og drenge vil elske denne toilettaske som findes i en stor og en lille model. Vælg den størrelse som passer bedst til dine rejser og behov. Hver toilettaske er et unika, designet i England og fremstillet af genanvendt engelsk brandslange.

Toilettaske til drenge og mænd vandfast Elvis & Kresse
Toilettaskerne er vandtætte og slidstærke or er med på den værste! Lynlåsen er også af høj kvalitet.

Toilettaske til drenge og mænd foret Elvis & Kresse
Alle toilettasker fra Elvis & Kresse er foret med genanvendt faldskærms silke. Den store toilettaske har en praktisk indvendig lomme.

Toilettasker til mænd og drenge med spændende fortid

Brandslanger, der har været i aktiv tjeneste i op til 25 år og bekæmpet brande rundt om i Storbritannien, er perfekt til toilettasker til mænd og drenge. Materialet er vandtæt og stærkt nok til at klare de hårdeste betingelser.

Brandslangerne, som disse herrer toilettasker er lavet af, har en spændende historie og har været ude for lidt af hvert gennem deres liv. Og én af disse brandslanger er nu, som toilettaske, parat til et nyt liv som følgesvend på dine rejser!

Få glæde af toilettasken i mange år

Din Elvis & Kresse toilettaske er så slidfast og af så høj kvalitet at – hvis du passer godt på den – du vil kunne få glæde af den i mange år. Elvis & Kresse toilettasker kan rengøres med en fugtig klud og et almindeligt rengøringsmiddel. Men bemærk at de ikke må vaskes i vaskemaskine.


Historien om Elvis & Kresse

Elvis & Kresse har brugt genanvendte heroiske materialer, til blandt andet toilettasker, lige siden de blev forelsket i brugte brandslanger fra London Fire Brigade. Før i tiden blev brandslangerne, efter en karriere som bekæmper af brande og redder af liv, smidt på lossepladsen. I 2005 begyndte Elvis & Kresse at samle brandslangerne ind og give dem et nyt liv, som for eksempel toilettasker, og har haft stor succes med det lige siden.

Ud over at være bæredygtig er den fantastiske herre toilettaske af høj kvalitet. Se historien om Elvis & Kresse i denne korte film.

Elvis & Kresse toilettasker til mænd og drenge
Elvis & Kresse toilettasker er lavet af genanvendte brandslanger.


Toilettasker til mænd og drenge Elvis & Kresse

Bæredygtige toilettasker lavet af brandslange

Toilettaskerne er bæredygtige produkter:

 • Lavet af et genbrugt materiale som ikke er endt på lossepladsen
 • Besparelse af vand og energi i forhold til production af nye materialer
 • Brandslangematerialet er næsten ikke til at slide op
 • Håndlavet produkt af høj kvalitet
 • Du får derfor glæde af din toilettaske i mange år